Baywatch

baywatch-tv-movie_04Baywatch e un film mișto. Ușurel, de vară, cu mulți actori fit în costume de baie. Bun… Ăăăă… OK… Deci… Nu-i de-ajuns pentru un post, nu? Am pus și o poză. Mmm? Tot nu-i de-ajuns?

Biiine! Mai scriu!

Păi încă de pe vremea serialului în care au jucau Pamela Anderson și ăilalți de nu mai știe nimeni cum îi cheamă mă întrebam cum e posibil ca cineva care aleargă atât de încet să poată fi selecționat pentru un post de salvamar. Mai ales Pamela. Se mișca întotdeauna cu încetinitorul. Vreo 25 de episoade din totalul de 242 trebuie să fi fost numai cu Pamela alergând/plutind felină spre apă. Până la urmă nu era niciun impediment în toată treaba asta – și nu am auzit pe cineva să protesteze – mai ales că eventualele victime  uitau să se înece numai uitându-se la ea cum vine. Ca să evite accidentele chiar și cei din fața televizoarelor urmăreau scena cu gurile căscate și berile undeva uitate la jumătatea distanței, dând din cap aprobator în același ritm cu… cu… în fine, cu alergarea, să zicem.

Ei bine, noul Baywatch păstrează numele eroilor din serial, așa că pe noua CJ Parker o cheamă Kelly Rohrbach. Și ea aleargă cu încetinitorul dar, hei, cui îi pasă? De fapt, am fi dezamăgiți dacă n-ar face-o! Cel puțin aleargă frumos, nu ca malacul de Dwayne Johnson care se vede că toată viața și-a petrecut-o în zona cu haltere a băieților hardcore/testosteron, departe de benzile de alergare.

Dar să nu deviem, ziceam de Kelly că aleargă frumos și are un zâmbet cuceritor și prietenos, de om bun, americanii ar spune gen “the girl next door”. Mi-ar fi plăcut să văd și cum înoată, dar realizatorii probabil că s-au gândit să nu ridice costurile de producție angajând și o echipă de salvamari așa că i-au ținut pe actori mai la mal ca să nu riște inutil. Apropos de înot, la un moment dat o ucenică (se vedea clar că nu se pricepe, dacă nu era alături de CJ alerga ca disperata) întreabă de ce slipurile (fetelor) le intră în fund. Tot CJ rezolvă misterul – ca să le ajute să-și îmbunătățească viteza de înot, evident!

Abia aștept s-ajung duminică la mare, că de-aia m-am și dus la Baywatch! Mișto film!

8 thoughts on “Baywatch

    1. E important să-ți placă CJ alergând “in slow motion”. Bine, de fapt pot să-ți placă băieții, nu-mi aduc aminte dacă făceau și ei ceva, probabil că da.

      Like

Leave a comment