Adevăruri alternative

“It’s no wonder that truth is stranger than fiction. Fiction has to make sense.”

Mark Twain

IMG_1642
Ultimul telefon public din București

Sunt români care cred că strămoșii noștri daci vorbeau latina pe când romanii încă nu învățaseră să vorbească, ba chiar aduc dovezi că romanii sunt, de fapt, urmașii primilor  daci plecați la muncă în Italia acum vreo doua mii și ceva de ani. Urmele acestei mari civilizații dace stau îngropate adânc în pământ la tot pasul și numai incompetența și netrebnicia istoricilor “din establishment”  fac ca adevărul să nu iasă la iveală, așa cum este atât de elocvent prezentat (cu mărturii!!!) pe site-urile din lumea dacologiei – și confirmat de Sergiu Nicolaescu în filmul “Dacii”.

Este foarte probabil ca suporterii dacologiei să nu-și fi vaccinat copiii pentru că, se știe, vaccinurile îi pot omorî, îi otrăvesc cu tot felul de substanțe letale și le pot provoca autism. Sunt niște chestii inventate de “big pharma” ca să le pape banii și să-i țină clienți captivi toată viața, dovadă și înverșunarea cu care grămezi de doctori slugarnici susțin vaccinarea. Dar ei, cetățeni majori și vaccinați fiind, știu, evident, cum stă treaba, doar sunt părinți responsabili și s-au interesat pe net cum e mai bine pentru tracii ăia mici. Și, în general pentru familie, aflată, astăzi, în mare pericol de a fi batjocorită și desființată sub presiunea perverșilor politicieni ai Bruxell-ului care vor să ne oblige să ne dăm puținii copii care se mai nasc acasă familiilor de homosexuali și lesbiene. Nu s-au publicat pe site-uri statisticile privind numărul familiilor de homosexuali care au depus cereri de căsătorie la primăriile din orașele și satele țării, dar românii tradiționaliști au citit pe site-uri cum c-ar fi peste tot.

Ce altceva mai cred dacologii care-și protejează familiile de pericolul homosexualității și al vaccinurilor toxice? Păi se luptă după puterile lor împotriva a tot ceea ce nu e național și tradițional. De exemplu împotriva UE care vrea să ne subjuge și să forțeze guvernul PSD să-și întrerupă eforturile pentru adoptarea legii grațierii ca să ia decizii în favoarea multinaționalelor, a statelor străine, a familiei Rothschild, a lui Soros, a grupului Bilderberg, a masonilor și a celor aproximativ 30 de refugiați sirieni (dacă nu s-or fi cărat și ăștia între timp) care vor să schimbe azi ceea ce imperiul otoman nu a reușit în cei 500 de ani cât ne-au ținut, mai mult sau mai puțin, sub papuc. Deplâng adesea lipsa din politica românească a unor bărbați politici de calibrul unui Putin, al unui Trump, al Marinei Le Pen sau măcar de nivelul mijlociu al ungurului Orban, polonezului Duda sau turcului Erdogan. Cred cu tărie că românii care muncesc în afara granițelor țării sunt sclavi ai globalismului sălbatic și se umilesc pe doi arginți, că s-ar întoarce mâine înapoi acasă în paradisul satului natal dar nu au bani de autocar. Că leacurile băbești din vechime pot vindeca aproape orice boală cunoscută iar slănina cu ceapă are miraculoase efecte curative, inclusiv creșterea necontrolată a potenței.  Că multinaționala Nestle otrăvește oamenii cu bună știință, că restaurantele McDonalds au fost închise de către statul elvețian încă de acum doi ani și că americanii ne forțează să mâncăm alimente modificate genetic. Că norvegienii pândesc familiile de români pe la colțuri de stradă ca să le ia copiii. Că orice fenomen meteo extrem este provocat de experimentele haarp ale americanilor. Că există un complot împotriva lui Putin pentru a-l împiedica să inunde Europa cu hrană bio produsă in Rusia. Că miliardarii americani Soros și Rothschild și-au propus să destabilizeze guvernele lumii și să creeze anarhie. Căci ce altceva și-ar dori un miliardar plictisit de aproape 90 de ani decât o anarhie ca-n prima tinerețe cănd îl fugăreau naziștii să-l bage la gazare?

Am o prietenă pe FB care share-uiește zilnic zeci de articole de pe site-uri de “știri alternative”. Le trec sumar în revistă pentru a rămâne la curent cu genul ăsta de “știri” – este, până la urmă, un mod de informare. Pentru prea mulți, din păcate, singurul… De fiecare dată stau și mă întreb cum dracu își aleg subiectele și, mai ales, cum de nici măcar un singur subiect, unul singur!, nu e decent, normal, verificabil, rezonabil, cu măcar minime urme de profesionalism sau etică. Cum de, printre toate credințele astea obscurantiste, nu s-a strecurat și una mai normală la cap.

Dar, cum degrabă ar decide conaționalii mei dacologi, sunt întrebările insinuante ale cuiva care este, în mod sigur, trădător de neam și țară, sorosist, globalist, sclavul big pharma, islamist împotriva familiei tradiționale, poate cu ceva deviații sexuale, frustrat și mort pe dinăuntru din cauza înjositoarei munci la multinaționala din occident, rupt complet de tradiții și, evident, cu carențe alimentare grave de slană cu ceapă.

One thought on “Adevăruri alternative

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s