O scăpare pentru care I don’t like myself

Numai ce-am verificat toate postările din urmă. Deşi am pus ceva muzică pe blogul ăsta (începând cu 2017!) nu am pus niciodată o piesă a trupei mele favorite din ultimii ani. Nu ştiu cum s-a întâmplat şi de ce, dar remediem problema asta chiar acum. Doamnelor şi domnilor, prieteni, ultima piesă Imagine Dragons:

8 thoughts on “O scăpare pentru care I don’t like myself

   1. Sau poate ca nu ai vrut sa te abati de la linia generala a blogului tau (calatorii, carti, politica… – nu neaparat in ordinea asta).

    Like

   2. Asta e adevărat, de fiecare dată ezit când e vorba de muzică. Întotdeauna mi-am dorit un blog de opinii scrise. Dar am, câteodată, sesiuni nocturne de audiţii muzicale, mă las entuziasmat de câte-o melodie, şi o pun şi aici.

    Liked by 1 person

   3. La un moment dat am renuntat sa postez pe blog orice era legat de preferintele mele muzicale pt ca nu coincideau cu cele ale majoritatii putinilor urmaritori. Dar pt ca nu puteam renunta la muzica, am deschis un nou blog dedicat muzicii cu care rezonez si muzicienilor pe care ii admir. Oricum, nu am mai postat nimic de foarte multa vreme si am senzatia ca nici nu o voi mai face.

    Liked by 1 person

   4. Ba mie imi placea muzica pe care o recomandai. Imi placeau si propunerile pe care le faceai intr-un anumit context sau legate de un anumit eveniment. Sigur, oamenii admira genuri diferite. Unii prefera depeche mode (conflict clasic la vremea respectiva, nu?), altii Dan Spataru si altii Adrian CopMin, ca sa dau niste exemple. Ce vreau sa zic e ca, dincolo de faptul ca oamenii citesc din ce in ce mai putin, in materie de muzica pana si MTV-ul se duce la vale ca numar de urmaritori.

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s