Luni, W10

Aproape c-am ratat lunea, din diverse motive, nu mi-am dat seama că s-a făcut atât de târziu! Aşa că o să scriu puţin, ca să vă las timp să ascultaţi (sau reascultaţi).

Categoric, cea mai spectaculoasă performanţă muzicală pe care am văzut-o în ultimele săptămâni a fost această înregistrare a Irinei Rimes la Urbanist Sessions, un proiect mişto de promovare a artiştilor tineri. Îmi plăcea Irina şi înainte, dar cu asta m-a cucerit definitiv.

Săptămâna viitoare ne întoarcem un pic la clasici.

7 thoughts on “Luni, W10

 1. De când cu Smiley și HaHaHa Production muzica românească a intrat într-un La,la,la din care văd că nu reușește să mai iasă. Până și muzica simfonică a început să miroasă a manea 😉

  Liked by 1 person

  1. Sunt de acord cu tine, marea majoritate, cantece si cantereti deopotriva, suna cam la fel si sunt de calitate mediocra. Chair si multe dintre melodiile Irinei R. sunt asa. Dar are si momente misto, cand iese spectaculos din norma – cum e cazul inregistrarii de fata.

   Liked by 1 person

   1. Da. Are un iubit francez și a și semnat acolo cu o casa de discuri. A fost știre.. Nu are ce s-o oprească, ai dreptate. 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s