Vineri cap-coadă

Am aflat şi eu abia vineri la prânz că de fapt a fost vineri toată săptămâna (Profitaţi de zilele Black Friday, de luni până sâmbătă!). Ori săptămâna mea n-a fost clar numai cu vineri, cel puţin nu aşa am simţit-o, şi dacă stau să mă gândesc mai bine aproape că n-a fost vineri nici astăzi. Slavă Domnului că nici neagră n-a fost, deşi cam bruneţică pe alocuri. Dar, în fine, am scăpat, e weekend, ceea ce vă doresc şi dumneavoastră!!!

6 thoughts on “Vineri cap-coadă

 1. 😀😀 era mai cinstit să-i zică Black Week, corect, dar parcă sună lugubru…! Bine, și Black Friday, la cît de cinstite sînt reducerile (la noi, cel puțin)… chiar își merită numele.
  Tu lasă-i, să ai o Wonderful Life, indiferent de zi!

  Liked by 1 person

  1. Multumesc mult de urare, cam de asta as avea nevoie, practic! 🙂
   Apropo de BF, aici si acasa. M-am tot uitat de vreo saptamana dupa un laptop nou pentru una dintre fetele mele. Si-am constat cum preturile (pentru lucrurile bune) au tot crescut, putin cate putin, doar pentru a reveni, astazi, la nivelul de acum doua saptamani. Suna cunoscut, nu?

   Liked by 1 person

   1. pe bune, m-am gîndit de mai multe ori la poveștile astea, eu cred că săntem prostiți fățiș și cu voia noastră. căci, dacă nu am mai cumpăra, nu ar mai fi ofertă. stupid de simplu.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s