Totul va fi bine!

Românii care lucrează în centrul de distribuţie din Marea Britanie al unui mare producător internaţional de măşti s-au gândit să le trimită un mesaj de încurajare celor de acasă, pe unul dintre paleţii cu marfa atât de aşteptată în spitalele noastre.

Doar mie mi se pare gestul ăsta emoţionant?

ukphoto
Sursa: Dentstore Romania

14 thoughts on “Totul va fi bine!

 1. Cred ca ar fi foarte emotionant daca localitatea si adresa din respectiva localitate (cea mentionata pe eticheta) ar fi din Romania, dar observ ca este din Germania…

  Liked by 1 person

   1. Am inteles de la bun inceput dar chiar daca pachetul nu va ajunge unde credeau “romanasii” ca va ajunge tot vor intalni romani! Mai ales in Germania unde transportul e asigurat de romani si unde traiesc sute de mii de romani.

    Liked by 1 person

   2. Ma incapatanez sa spun ca este o neconcordanta intre textul din postare si imagine.
    Da, poate fi emotionant, dar putea fi si mai emotionant daca pt “acasa” regaseam o adresa care sa nu fie din Germania.
    Chiar daca acum pentru mine “acasa” nu e atat de departe de casa, dar cum acasa nu am ajuns de pe 19 martie si inca nu stiu cand voi ajunge, nu pot numi aceasta casa “acasa”.

    Liked by 1 person

   3. M-am gandit eu ca cineva va sesiza adresa aia de Germania dar n-am vrut sa complic prea tare mesajul. Dar pot explica. Paletul acela cu masti a plecat de la o fabrica din UK spre un depozit din UK, de acolo a trecut printr-un depozit din Germania al aceleiasi companii şi de acolo a ajuns in Romania. Asta se intampla in lumea logisticii cand n-ai marfa sa umpli un camion intreg pentru destinatia finala. O tot muti dintr-un camion in altul pana ajunge unde trebuie. Fotografia e facuta de clientul din Romania. Deci mesajul a ajuns la destinatie :).

    Liked by 2 people

   4. A ajuns unde trebuie, ca poza e facuta in Romania. Dar a facut o escala si prin Germania, ca sa schimbe camionul. Nu stim daca a intalnit “romanasi” si in Germania, ca n-au lasat mesaj :).

    Liked by 1 person

 2. Acum 30 de ani si eu ma bucuram de fiecare masina cu numar romanesc, de fiecare expediere in Romania( cand imi venea si mie sa scriu un mesaj pe ea)! “Romanasii” sunt plecati de curand si le este dor!

  Liked by 1 person

   1. Exact, imi sare inima din piept. Inclusiv cand ajung inapoi in Bucuresti, imi trebuie un timp sa ma obisnuiesc cu ideea ca sunt numai masini cu numere romanesti.

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s