Soft Surveillance

La Bienne poliţia a închis toate parcările din apropierea lacului pentru ca lumea să nu fie tentată să se adune acolo şi a interzis accesul maşinilor pe străduţele ce duc la faleză, motiv pentru o impresionantă recoltă de amenzi împărţite generos şoferilor ce au încălcat regula.

Un pic mai încolo, chiar pe cheul în faţa căruia dorm vapoarele în aşteptarea unor vremuri mai bune, supravegherea e mai soft.

Culmea, Big Bear a stat pe banca aia şase zile… 

Big

4 thoughts on “Soft Surveillance

  1. Nu mai are cine sa-l “ia” de acolo! In plus, parca se observa un cablu alaturi de urs, desi nu se vede a fi infasurat nici pe talie, nici pe la incheieturi. Dupa cat de bine arata plușul, se pare ca nu a plouat in aceasta perioada.

    Like

    1. Bun spirit de observatie! Saptamana trecuta, cand l-am vazut prima data, era intins pe o parte si legat cu sarma aia in jurul mijlocului. Alaltaieri, cand am facut poza, era dezlegat si statea in fund, cu sarma inca pe banca. Ieri disparuse si sarma si ursul. N-a mai plouat de cand am intrat in carantina. Iti dai seama ce potop vine peste noi cand om iesi?

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s