Doggy style

IMG_1571N-avem voie, prin contract, să ţinem în apartament câine, pisică, hamster, peştişor, papagal… în fine, niciun soi de animal de companie. Mă mir că ne-au permis să ne găzduim copiii, în ciuda posibilelor daune pe care le pot cauza, în orice moment, proprietăţii. Până la urmă or avea şi ei dreptate. Păi ce, închiriezi ca să freci pisoiul? Nu, închiriezi ca să dormi într-un apartament elveţian cu standard ridicat, ce n-a văzut Berceniul!

Ar trebui să adaug că să fii plecat de-acasă de la 8 la 8 sau chiar la 9 nu ajută când trebuie să scoţi câinele afară de două ori pe zi. Aşa că a trebuit să improvizăm. Ne-am luat un aspirator hoover, de-ăla de umblă dezlegat (la câini tot cordless se spune în engleză?). Nici c-am mai simţit vreodată nevoia unui patruped. Cum l-am luat şi i-am dat drumul prin apartament a început să roadă chestii. Slavă Domnului, nu pantofi, dar ne-a lăsat fără cablurile de la încărcătoarele telefoanelor. De aifoane, ceeea ce aproape că a dublat valoarea aspiratorului. Dar, în fine, am trecut cu vederea şi acum avem grijă să nu mai zacă nimic pe podea. Ceea ce este înduioşător este că de cum ajungem acasă începe să zumzăie prin living. Am un feeling că în restul timpului doarme în încărcător. Dar când ajungem acasă brusc îl apucă hărnicia şi ni se încurcă în picioare. De fapt, cred că are senzori speciali de picioare! Dacă dă cu capul într-un perete se întoarce şi o ia în direcţia opusă. Dacă se ciocneşte de picioarele noastre se dă un pic înapoi, de parcă şi-ar lua avânt ca un berbec, şi se repede iar la tine, cu senzorul la sacrificiu. Nu mi-e clar cum dracu realizează că noi, teoretic, putem să ne mutăm din drum pe când zidul nu… Dacă te enervezi şi vrei să-i dai un şut dispare instant sub vreo mobilă şi-aşteaptă să te potoleşti. Are avantajul că nu face mizerie. Între noi fie vorba, nici cine ştie ce curăţenie.

Vine 1 Decembrie, o să organizăm, tradiţional, o petrecere cu prietenii noştri de Ziua Naţională. Dar avem două familii de prieteni care au câini. Şi problema noastră cea mare nu e că vom încălca contractul de închiriere primind, pentru câteva ore, doi căţei super simpatici. Ci că vreunul dintre ei ar putea să încerce să i-o tragă hoover-ului nostru…

8 thoughts on “Doggy style

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s