Camera 309. 10 minute din episodul 150 și ceva

Bunica e o cucoană manipulatoare și-i dirijează ea pe toți, șantajându-i că mai are un pic și moare, mai ales dacă o stresează ceva, cum ar fi să-i iasă cineva din cuvânt.

Lale e frumoasă tare, cred c-a fost florăreasă sau ceva de genul ăsta, s-a supărat pe bărbatu-său și cică ar vrea să divorțeze. Teoretic vorbind. Practic o cam mănâncă în fund să se împace dar probabil că a citit ea pe undeva că e bine să te lași greu. Sau poate la mijloc e doar înțelepciunea seculară a turcoaicelor care au învățat, în patria lui Suleyman și-a lui Erdogan, să-și dirijeze bărbații să facă naibii ce trebuie și să creadă c-a fost decizia lor. 

S-ar putea ca Onur să arate și el bine dar mai bine nu mă bag unde nu mă pricep. Cam papagal, părerea mea, genul de băiat de bani gata de-l fraierește toată lumea cum vrea. Măcar e zen, nu se prinde de nimic și probabil că o iubește sincer pe Lale. Nici nu-i foarte greu, la cum arată fata aia, ca de-aia am și rezistat 10 minute, până la prima pauză publicitară.

În fine, probabil că în următoarele 150 și ceva de episoade baba o să-i împace și o sa fie cu happy-end.

4 thoughts on “Camera 309. 10 minute din episodul 150 și ceva

  1. Am fost și cu soacra-mea în vacanta și s-a întâmplat ca la ora cu telenovela să îl prindă pe fiu-su obosit, tolănit în fotoliu. Era prea complicat să se ridice așa ca a rămas și el, la vreo 3 episoade și parcă mai voia.

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s