Alegerile din Italia, explicate

Conduci un Maserati în leasing care te costă o treime din toţi banii pe care îi câştigi. Restul salariului nu-ţi ajunge să ieşi cu băieţii de câteva ori pe săptămână aşa că în fiecare lună te împrumuţi din pensia bunică-tii. Te culci prea târziu şi a doua zi n-ai niciun chef de muncă. Mănânci prea multă pizza, bei prea mult primitivo, când te laşi de primitivo te apuci de limoncello. Ai început , în schimb, să te îngraşi şi nu te mai încape garderoba de fiţe pe care ai dat o grămadă de bani.

Ma vaf*anculo!!! Aşa nu se mai poate! Sunt necesare măsuri URGENTE! Trebuie să schimbi ceva în viaţa asta care te face nefericit. Meriţi mai mult de atât. Scoţi toţi banii care ţi-au mai rămas pe card şi îţi cumperi cocaină de la dealerul din colţ.

La vita è bella, frate!

4 thoughts on “Alegerile din Italia, explicate

  1. Super tare, felicitări!
    Și după „cocaină” ce urmează!? Că niciun guvern de dreapta – din cele de până acum – nu a reușit să (re)pună ITALIA pe șine / roate! Așa că, fără reforme dure, care să taie răul de la rădăcină, un nou eșec este ușor de anticipat. După care… scapă (doar) cine mai poate!

    Liked by 1 person

    1. De la Mussolini încoace, aşa de dreapta n-au mai avut. Ce urmează după cocaină? De obicei şi mai multă cocaină. Până la supradoză, cel puţin prima lor experienţă cu faşciştii cam aşa s-a terminat. Să perăm că de data asta ăştia o să demonstreze repede cât de buni sunt şi o să zboare înainte să facă prea mult rău.

      Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s