Splash

Mare amator de sporturi de apă fiind, mai ales de înot, am fost dezamăgit să constat că David Popovici este în pauză competiţională aşa că m-am uitat la emisiunea “Splash”. Sunt într-o scurtă vizită în România, deci prind Antena1. Bine, emisiunea asta are mai multe poveşti şi costume de baie decât sărituri în apă dar, în fine, oricum mai bine decât cealaltă ofertă, festivalul măciuca de aur.

Dar ca să revin, ce revelaţie am avut eu după emisiune? Deci Codruţa, fata asta pe care mă bucur să o văd acum prima dată, se aruncă de la 10m cu spatele spre bazin, poziţie din care dacă te concentrezi un pic poţi să vezi centura de flotoare care-i stă un pic mai sus, pe şolduri. Codruţa nu ştie să înoate, deci centura de siguranţă mi se pare o decizie de bun simţ (spre deosebire de curajul de a sări de la echivalentul etajului 3). Dar ea nu e singura din concurs care nu ştie să înoate. De unde mi se pare evidentă concluzia că la Splash ai trei opţiuni: ori ştii să înoţi, ori ai centură de salvare, ori ai silicoane şi, mai ales, buzele gonflate corespunzător cu botox, ceea ce te va ţine, până la urmă, pe linia de plutire. O concluzie jumătate arhimedică, jumătate filozofică.

4 thoughts on “Splash

 1. Hopa! Nici eu nu ştiu să înot. Deci mă încadrez? Sau tre să fiu vedetuţă pentru asta? 😀
  Şi cine-i Codruţa? Serios că nu o ştiu, nu fac ca ăia despre care-am scris cândva că vor să pară deştepţi doar pentru că se fac că nu ştiu de persoane mai mult sau mai puţin controversate. Zici de Cruduţa, aka Daniela Crudu, fata aia brunetă care-a fost asistentă la Capatos? Sau e alta? 🙄

  Liked by 1 person

  1. Vrei să întrebăm wordpressu’ dacă te consideră vedetă? 🙂 Cu cât ai mai mult curaj cu atât ai mai puţină nevoie de înot, dovadă Codruţa, pe care o mai cheamă şi Filip-Sanfira şi înţeleg că momentan e folcloristă – dar probabil că are ambiţii mai înalte. Pe Cruduţa n-am văzut-o, dar chiar şi să fi participat, mi-a zis maică-mea că nimeni nu o mai recunoaşte după ultimele operaţii. Oricum sunt foarte rămas în urmă cu uriaşa industrie românească de asistente tv.

   Like

   1. Mulțumesc frumos!
    Aha, deci nu era Cruduța. Pe Codruța nu o știu și cred că mama ta are maaare dreptate, am observat că fătuțele astea cu operații devin de nerecunoscut. 😁
    Nu mai e asistentă. Cred. 🤔

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s