Brad Pitt îmbătrâneşte

-N-ai vrut să te uiţi la film, a fost “Once upon a time… in Hollywood” pe RTS1.

-Da’ ştiu că s-au împuşcat ăia nu glumă, i-am auzit de dincolo!

-Păi film de Tarantino, ce vrei… îl mai ţii minte, nu? L-am văzut la cinema. Cu Brad Pitt, DiCaprio… ăla lung şi plictisitor. Acum am văzut doar jumătate din el şi mi s-a părut mai bun decît prima dată, probabil pentru că ştiam la ce să mă aştept.

-Parcă-mi aduc aminte ceva… Despre ce a fost?

-O poveste de la Hollywood, de prin 70…

-Cum o să fie din ’70? Brad Pitt nici nu era născut în 70!

-Povestea e din 70, nu filmul! Şi o să te dezamăgesc, dar Brad Pitt era născut în 70, probabil are 60 de ani… După o verificare scurtă pe google… E născut în 63!

-Da… eşti invidios, vrei să spui că-i bătrân.

-Toţi ăştia bunii îmbătrânim, dragă. Ce să-i faci, n-ai ce să-i faci…

-Ha-ha-ha!!!

19 thoughts on “Brad Pitt îmbătrâneşte

  1. Super film! Toata lumea (poate mai ales partea feminina a lumii) isi doreste sa-l vada in roluri de june-prim, gen “Legendele toamnei”. Dar, dupa parerea mea, el a excelat mai degraba in comedii sau in filme in care nu se ia prea tare in serios.

   Liked by 1 person

   1. Hmm… da, si mie! Babel mi-a placut enorm! Si-acum, ca zici, mi-am adus aminte de “…Benjamin Button” si de “World War Z”, si ele excelente. Si totusi, “12 Monkeys” sau “The Mexican” sau “Burn after reading”… super bune! 🙂

    Liked by 1 person

   1. Stiu cum e! Eu am neglijat blogul pt ca am fost convins sa scriu saptamanal o pagina la ziar. Ritmul asta nepotrivit cu ritmul haotic din ultima vreme al turelor mele ma face uneori sa renunt. Dar nu am un motiv serios, asa ca ma tin de ritm…

    Like

   2. As zice ca uneori imi ies unele articole bunicele. Dupa ce la vad aranjate in pagina imi vin idei de modificare, dar nu vreau sa dau bataie de cap editorului. Odata am luat un articol de la ziar si l-am dezvoltat pe blog, adaugand si text si imagini (era legat de calatorii).
    Ultimul publicat a fost o metafora. As fi fost mai putin explicit, dar cum nu am reactii din partea cititorilor, am hotarat sa dau si cateva explicatii pe alocuri… Acum ca l-am memtionat, il postez in minutele urmatoare.

    Like

   3. Publicand aceasta ultima postare mi-am amintit de ce nu am mai scris pe blog. Editorul e de-a dreptul enervant: ii spun ca vreau sa adaug poza de pe dispozitiv si el imi arata trei foldere web cu cate o poza fiecare…
    Am reusit sa incarc penultimul articol (cel de care ziceam)…

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s