Regele, cu cadillacu’ la Bienne

Mult înainte să încerce să ne ducă de nas cu virusu’ chinezesc, ăştia din oculta mondială au încercat să ne vândă povestea cu moartea lui Elvis. Evident că nimeni n-a crezut, păi cât de papagal să fii ca să crezi că regele a murit pe budă, când toată lumea ştia că avea centura neagră la carate! Dăăă!!! În fine, să nu intrăm în polemici neprincipiale, că nu-i cazul… A existat totuşi o mică, foarte mică eroare în raţionamentul celor care au descoperit toată înşelăciunea. Au presupus că Regele s-a retras pe o insulă izolată, dar au răscolit Pacificu degeaba. Greşit! Cum să poţi vreodată întoarce ditamai Cadillac-ul pe străzile unei insule cu infrastructură precară?!?!?  

Misterul s-a rezolvat în weekend, când regele şi-a băgat picioarele în ea de discreţie şi-a venit în vizită la unul dintre vecinii mei bienezi. L-am pândit la geam toată seara, să-i fac poză, dar a aşteptat să mă culc şi-a şters-o discret pe la două noaptea, trezind tot cartierul cu motorul lui V8. The king has left the building!

Dovada! Dovada!

4 thoughts on “Regele, cu cadillacu’ la Bienne

    1. Asta e un pic ciudat, trebuie sa recunosc, ma asteptam sa stea in cantonul Vaud, la Montreux de exemplu, ca Freddie Mercury sau Chaplin. Ori pe malul lacului, langa Zurich, vecin cu Tina Turner. La Bienne, in Berna, e un pic ciudat, dar probabil ca e mult mai usor sa te ascunzi in orasul cu cei mai multi emigranti din Elvetia. 🙂

      Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s