1016119_383829615061300_289615212_nCe dracu are bancomatu’ ăsta? A treia oară când încerc să bag cardul și nu mi-l ia! Aaaa… fff… da… poate dacă aș încerca cu un card bancar și nu cu unul de parcare, din carton, ar merge.  Da, normal că merge… Bine că nu l-a luat pe ălălalt că rămâneam cu mașina blocată, costa scump și trebuia să mă maimuțăresc în germană, nici nu știu care ar fi fost cea mai nașpa chestie. Sunt varză…

Încearcă să te concentrezi un pic, ce naiba, ai greșit pin-ul! Cum naiba să greșesc pin-ul? A doua oară? Da, încă o dată. Focus! Bip, bip, bip… stop, ăsta nu e pin-ul de la card, e de la ușa de la intrare. Chiar sunt varză…  Vânzătoarea e un monument de răbdare deși mai sunt vreo trei persoane care așteaptă în spatele meu și doar vreo 10 minute până se închide. Zâmbește înțelegător, poate mă știe de client fidel sau poate doar a mai văzut de-ăștia cu mintea vraiște care-și amestecă pin-urile, mai ales la ora asta.

Era ziua de sală. Ce sală, frate, mi-e somn rău și mor de foame. În loc să plec la șase jumate, ora limită până la care sala aflată la 50 de kilometri distanță e încă o opțiune, am stat să termin o chestie urgentă (de parcă ar fi ceva care n-are legătură cu viața ta ne-urgent pe lumea asta) și m-am trezit că ies din parcare la șapte și. Adio, sală! Poate mâine. În seara asta vreau doar un pahar de vin, poate două, OK… maxim trei. Vreau să nu se ciocnească nimeni cu nimeni pe autostradă că altfel nu mai ajung, să nu mă provoace nimeni pe șosea până-n Bienne pentru că oricât de obosit aș fi nu pot să rezist, să nu mă întâlnesc cu vecinii în lift, să nu vrea cineva ceva de la mine, să nu trebuiască să-mi fac de mâncare sau să adun, aranjez, curăț,  pregătesc chestii. Aș vrea, în schimb, să scriu ceva ce e deja acolo, undeva, în mintea care amestecă pin-uri, mereu vreau asta dar știu că nu o să se întâmple în seara asta, sper doar că ceva-ul va rezista până mâine sau până-n weekend. Tot ce pot e să deschid un post nou cu două rânduri aiurea care sper să-mi spună mâine ce-aș fi spus dac-aș fi fost în stare să spun ceva astăzi. E ciorna numărul 32.

32-ul a avut noroc, presupunând c-ați ajuns până aici.