IMG_1685Aglomerație de nedescris alaltăieri seară la Basefit Fitness, în Bienne, cu foarte multe fețe complet noi și relativ pierdute într-un spațiu nefamiliar. Mi-au trebuit câteva minute să-mi aduc aminte că era a doua zi după înviere ceea ce înseamnă că Elveția a descoperit rezoluțiile de după Paște, altfel nu foarte diferite de cele din noaptea de Revelion. Urmează din nou câteva săptămâni de foc, în care lupta pentru accesul la aparate va consuma mai multe calorii decât exercițiile propriu-zise.

Și în timp  ce mă minunam de proaspăta invenție care-ți mai dă o șansă să începi o viață nouă la doar trei luni de la precedenta încercare ratată, am realizat că pentru noi ortodocșii e abia săptămâna patimilor, în care încă ne luptăm sedentari cu viciile noastre și cu anxietatea provocată de sărbătorile ce se apropie cu mese pline de miel, drob, cozonac și vin.

E ca și când aș fi făcut un salt în timp o săptămână și acum vă pot prezenta viitorul în avanpremieră. Sigur că cititorii de bloguri ar merita să știe cele 6 numere norocoase. Nu le am, așa că în schimb aflați doar că încă nu e târziu să vă refaceți viața, cei ce au ceva radical de schimbat și așteaptă MOMENTUL. Propuneți-vă, faceți planuri, începeți de luni, poate de marți. Atacați problema cu entuziasm și încredere și nu vă faceți prea multe griji. Dacă nu ține prea mult nu-i problemă, timpul zboară și Revelionul e din nou după colț.