The Artist Awards la ProTV

Încep cu un fashion upgrade de Bucureşti: dacă n-ai breton a la Mireille Mathieu nu exişti (am pus link, că-i de-o seamă cu mama şi pun pariu că n-aţi auzit de ea). La băeţi se poartă coafurile afro şi hăinuţele din blană făcute-n ciuda încălzirii globale. Inna a venit la eveniment direct de la ora de yoga iar solistul de la The Motans şi-a ales cu grijă cel mai bun tricou şi cei mai mişto blugi ai săi. Dacă venea şi-n şlapi aş fi jurat că e vedetă elveţiană. Doar Andra, consecventă cu statul ei de vedetă, a dat probabil pe rochia aia cu diamante cât toţi ăilalţi din show la un loc, inclusiv publicul (au fost puţini, din cauza pandemiei). Ca să fiu răutăcios, nu e vorba numai de diamante aici, e şi o grămadă din ce în ce mai mare de metraj.

Dacă nu lua Carla’s Dreams premiul pentru artistul anului îmi aruncam televizorul de la balcon. Top 3-ul meu din ultima lună, la toate categoriile, este format din “Unde”, “Seară de Seară” şi “Scara2, etajul 7”, toate la egalitate. Irina Rimes e super simpatică, sunt fan! La Female Award aveau de ales între Roxen (foarte mişto şi piesa şi tipa), Inna (nu cu cea mai bună piesă a ei), Delia (de la un kilometru piesa mea favorită) şi Andra, care a şi câştigat cu o lălăială banală, că i se manelizează vocea cu fiecare an care trece. Dacă n-ar fi fost legată de ProTV prin soţ presupun c-ar fi aterizat de mult la vedeta populară a TVR-ului. Şi Delia n-a luat nimic, serios? În schimb l-am descoperit pe Killafonic şi l-am băgat instant în playlistul de alergare. Înţeleg cam 10% din ce spune dar nu contează şi poate că-i mai bine aşa. Ritmul e super. Sper să se ţină departe de supradoze.

În rest, ţinând cont că nu au putut aduce prea mulţi spectatori în studio, show-ul a fost mişto atât cât a fost. Ce mi s-a părut cumva nedrept a fost că au avut The Best Trap Artist şi Beauty Awards (?!?!?) dar n-au avut alte categorii muzicale (rock, populară, manele etc) – li s-or fi terminat fondurile? Nu de alta dar e păcat că, de exemplu, Minculescu şi aproape Iris să nu ia un premiu pentru Amintiri, ultima lor piesă, Zdob şi Zdub să nu fie nici măcar menţionată iar Bittman de la Holograf să nu primească, absolut meritat şi incontestabil, Premiul Ruşinică pentru detestabila sa performanţă din 2020.

7 thoughts on “The Artist Awards la ProTV

 1. Ești un critic fin al muzicii. Nu știu de premiile de la ProTV.
  Imi place și mie muzica bună, dar cui nu-i place?!
  Multă căldură, bucurie și tandrețe, La mulți ani!

  Liked by 1 person

   1. Nu 😀😀 și-s destui ale căror versuri (cred c-așa le zice!) nu le percep integral, nici nu cred că i-aș distinge 🙂
    Dar nu-mi refuz plăcerea de a-i căuta pe yt 🙂

    Like

  1. Am scris Nemes, nu-i asa? Hmm…. Cred ca am combinat doua nume aproximativ similare si mi-a iesit ceva cam la mijloc. Evident ca vorbeam de Irina Rimes, merci pentru intrebarea ajutatoare. 🙂
   N-a luat Delia premiu, da, dar parca puteai sa te astepti la altceva de la 2020?

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s