Recomandabila distanţare socială

Intru pe străduţă cu mintea la ce vreau să cumpăr, de fapt încercând să mă conving să nu iau iar mult mai mult decât mi-am propus. Nu-mi iese niciodată, odată intrat în galeria pufuleţilor, eugeniilor, zacuştilor şi a vinului de Purcari, ca să numesc doar câteva chestii, n-ai cum să scapi doar cu o caserolă de mici şi-un salam de Sibiu făcut în Moldova. Numai de-ar mai avea marfă, că-s numai trei magazine româneşti în Elveţia şi înainte de sărbători cererea-i mare. Plus că Bienne e oraş de uvrieri cu mulţi emigranţi, deci şi destui români.

În faţa magazinului, la 30 de metri de mine, e parcat oarecum neglijent un impozant merţan roşu. Numărul de înmatriculare îmi sare imediat în ochi şi mă face să mă opresc în loc. B 2*5 BAN. Ban zici… Hmm… las că vin mai târziu, că văd că-i aglomerat.

2 thoughts on “Recomandabila distanţare socială

    1. Multumesc mult de oferta, uite ce initiativa nobila, un camion de ajutoare pentru romanii in nevoie :). Noi suntem bine inca, de cand pandeste carantina dupa fiecare colt avem un mic stoc de pufuleti, cat sa ne scoata din iarna. Si gasim si la Lidl, tot romanesti. Cu micii stam prost, se termina la o zi dupa ce vine duba din Romania, noroc ca mancam doar de doua ori pe an, ca sa nu le stirbim din magie. Si sa nu vina vecinii gramada peste noi.

      Liked by 1 person

Leave a comment