Sweet home Alabama!

Probabil că ați auzit deja știrea că ultra-conservatorul Roy Moore, despre care am scris în postul de ieri, a pierdut alegerile pentru postul de senator. Dovada clară că decența și moralitatea încă mai pot învinge în politică. Această victorie este atât de importantă încât mă hazardez să spun că va marca, probabil, începutul sfârșitului pentru politicianul Donald Trump și genul de politică pe care o promovează.

Alabama este statul din care a început contraofensiva bunului simț în politica americană. În semn de respect și cu mare bucurie vă invit să ascultați un “imn” al statului Alabama și imagini cu probabil cea mai mare personalitate a Alabamei: domnul Forrest Gump. Dacă nu ați văzut filmul îl recomand ca fiind unul dintre cele mai bune făcute vreodată.

9 thoughts on “Sweet home Alabama!

      1. Accesat de pe mobil (iOS), fie in browser, fie in app, nu ruleaza sau este indisponibil. Accesat de pe desktop, in browser, se deschide imediat, fara eroare! Ti-am dat de lucru, fara sa fi verificat in prealabil. Scuze!

        Like

      2. Da, il vazusem chiar in anul aparitiei (sau, in fine, cand a rulat la cinema pentru prima oara in Ro). De referinta. Nu as putea spune ce fel de referinta, dar e un film pe care un cinefil ar trebui sa il fi vazut. A fost o creme in care ecranele nu erau atat de impanzite de filme facute din dorinta de imbogatire a unora din aceasta industrie. Am impresia ca cinema-ul este acum la un alt nivel, dar nu neaparat judecand lucrurile dupa o scara culturala sau artistica, ci pe una comerciala acoperita cu o iluzie de covor artistic. Just a thought.

        Like

      3. Ai dreptate, e prea mult oportunism (gen filmele despre comunitatea de culoare ale anului trecut) adeseori bazându-se pe ipocrizia corectitudinii politice prost înțeleasă sau doar materialism pur cu spoială de senzațional, aer cultural sau activism de orice fel.

        Liked by 1 person

Leave a comment